Over DeLavit

 

DeLavit is opgericht als gevolg van een uitgesproken behoefte uit de markt: een partner die beschikt over een goed technisch inzicht, zakelijk en communicatief sterk staat en bovendien Franse zaken als Franse partner kan waarnemen en behartigen in de rol van exportmanager Frankrijk.

Door een Franse en een Nederlandse achtergrond, uiteenlopende competenties en netwerken en  ruime ervaring in internationale handel is in 2003 het meest gespecialiseerde Frankrijk-consultancybureau van Nederland ontstaan: DeLavit.

De Frans-Nederlandse ondernemer Antoine Boom staat voor jarenlange ervaring en expertise op gebied van internationale handel, export en technisch-commerciële sales en voor pragmatische, praktijkgerichte realisatie. Waar nodig in samenwerking met een team specialisten op gebied van internationale accountancy, creditmanagement, finance, recht en personeelsmanagement.

 

Diensten

 

DeLavit adviseert en ondersteunt Nederlandse bedrijven bij zakelijke betrekkingen met de Franse markt. Daarbij gaat DeLavit namens u of samen met u ook naar Frankrijk om uw commerciële belangen op locatie te behartigen, na een gedegen voorbereiding ten behoeve van een planmatige aanpak.

Tevens biedt DeLavit de mogelijkheid uw Franse zaken waar te nemen op basis van voltijd, deeltijd of ad-hoc-interventie.

 

Dit bestaat uit:

Strategiebeoordeling, Exportmanagement, Onderhandeling, Interim management op locatie, Communicatie, Creditmanagement, Relatiebeheer, Woordvoering.

 

Sectoren

 

DeLavit is gespecialiseerd in techniek gerelateerde sectoren en werkt uitsluitend Business-to-Business. Bij sectoren buiten onze eigen expertise brengen wij u graag in contact met andere specialisten uit ons netwerk.

 

Tarieven

 

DeLavit werkt op basis van uren-/kostendeclaratie. Voor ons heldere tarievenoverzicht kunt u contact met ons opnemen. Op afspraak bieden wij een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek in ons kantoor in Amersfoort.

 

Referenties

 

Tuinbouwinstallatie Special coatings Productielijnen voedingswarenindustrie Verpakkingsindustrie Industriële reiniging en ontsmetting Bio-chemische analysetechniek Energietransport Afvalverwerkingtechniek Grondwaterdrainage Measurement technology Centrifugaal-filtertechnologie Die-casting Landbouwmechanisatie etc..

 

Opdrachtgevers

 

Productie- en ontwikkelingsbedrijven Europese en wereldwijde distributeurs Ministerie van EZ

Kamers van Koophandel World Trade Centers etc..